Invitatii Zalau

Pentru comenzi sau alte informatii ne puteti contacta telefonic : 0745426335, 0768669670 sau completând formularul de contact

Cuvinte cheie

Categorie:






       Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba
INFORMATII PRODUS
- Disponibil: DA
- Oferta Speciala: NU
- Lichidare de stoc: NU

PRET  4  RON

Adauga in Cos
INFORMATII COMERCIALE
Informatii prin telefon:
   0745426335
   0768669670

Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba     Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba    
Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba
Cel mai inspirat cadou!
Despre produs:


Cod 02
Dimensiuni: 9,50x5x4,50 cm
Culoare: la cererea dumneavoastra!


Acorda-i o nota :
     |   |   |   |        Rating: 2.62 / 5   (1447 voturi)

Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba



Parerile vizitatorilor despre acest produs:
j3OYcI6vR0Z a scris in data 15-11-2013:
Sunt foarte datruge decoaratiunile tale, eu anul acesta nu am pus nimic in afara de cateva lumanari parfumate, insa voi recupera la anul. Te pup, iti doresc un an nou minunat!!!




Ib5jMjjsX25N a scris in data 12-11-2013:
guaaaaau pues ahora sed que puedes hacer beunas sesiones!!! estoy deseando ver tus fotos que con las reflex si sabes usarlas son geniales!!besitooos!!!




AqxvLF4VYdK a scris in data 07-11-2013:
Buna ziua, eu am o intrebare: daca sotul meu lcazeura legal in Germania dar se imbolnaveste cand e in Romania cum dovedeste angajatorului german? Mentionez ca este coasiguratul meu




IHG77L1F a scris in data 06-11-2013:
Buna SearaStie cineva cat este de iomtrtanpa asigurarea privata pe sanatate,calatorie,accident..etc privata in Germania pentru toata familia??si daca se merita facuta?si daca se merita ce societate ar fi mai bine?eu si familia suntem asigurati doar AOK! Va Multumesc!




YMkDpyVst a scris in data 24-10-2013:
I've only just stterad my blog and when I stterad reading your book last night (it kept me up until the small hours) my mind stterad racing with the possibilities. I had no idea there was so much involved and so much that you can do. Thanks for the insights - I'll be making some changes slowly but surely.




UWIIrSohmg a scris in data 23-10-2013:
Buna ziua.Numele meu este Florin si am si eu o intrebare daca ma puetti ajuta.Am infiintat o firma Gbr in urma cu 1,6 luni in landul Wurttenberg impreuna cu alti baieti.De curand am suferit un accident de munca pe santier si as vrea sa stiu daca beneficiez de concediu medical platit. Mentionez ca ne platim asigurarile medicale la casa de asigurari Inter Versicherungsgruppe :vA Multumesc anticipat.




b1PuzxxtQ a scris in data 22-10-2013:
Buna ziua.Am rasfoit cu ierntes numeroasele postari si probleme ridicate ale utilizatorilor si am observat multitudinea si diversitatea lor mai putin discutii sau intrebari legate de dreptul de intrare in Germania. Am inteles ca odata cu intrarea noastra in C.E. unele interdictii de patrundere in Germania sau anulat in functie de delictele sau infractiunile savarsite care pot fi in dreptul muncii,dreptul de sedere,drept penal etc. Problema mea la care v-as ruga frumos sa ma lamuriti este vis-a-vis de propunerea unor prieteni de a face o excursie impreuna cu familia in Germania in perioada sarbatorilor de iarna si retinerea mea pentru aceasta deplasare in conditiile in care in anul 2003 am fost expulzat in urma retinerii mele pentru savarsirea unei infractiuni si ulterior a condamnarii cu suspendare.Greseala enorma si regretele pe care le am nu mai pot repara nimic din ce s-a petrecut atunci .Nu stiu daca mi s-a aplicat si aceasta masura de interdicie de patrundere (dar personal cred ca da ), la intrarea in Romania nu mi s-a ridicat pasaportul si nu mai am documente in acest sens.Din 2003 am avut mai multe excursii in spatiul Shengen, in Spania, Austria, Grecia, Franta si nu am intampinat nicio problema dar am avut intotdeauna o retinere fata de Germania si am evitat aceste deplasari din acest motiv.Va raman recunoscator pentru orice informatie sau indrumare pe care mi-o puteti da cu acest subiect. Multumesc.




G6KKnLIVV a scris in data 22-10-2013:
Buna ziua!Va rugam sa ne trimiteti pe aerdsa de mail: textul si pozele dorite pentru acest model de invitatie de nunta.Ulterior vom realiza o simulare a invitatiei.O zi frumoasa!Dana Ofelia 0761672702





Adauga un comentariu
Nume:
Mesaj

(completati codul de securitate din imaginea din stanga)

Nu aveti nici un produs in cos.

Email:
Password:
Retine login?


Inregistrare
Recupereaza Parola


Cutie Marturii Rosie Cu Fundita Alba, Invitatii Zalau Nunta, Invitatii Botez Zalau, Cutii Marturii Zalau, Meniuri Zalau, Plicuri Personalizate Zalau, Numere Mese, Invitatie Nunta Salaj, Botezuri Zalau, Simleu, Jibou, Cehu

Invitatii Zalau    Invitatii Nunta    Invitatii Botez    Cutii Marturii    Meniuri    Plicuri    Numere Mese    Contact